Winkelmand

Wedstrijdnieuwsbrief 4

By 2 oktober 2016Ledenpagina

Beste mensen,

In verband met aanhoudende computer problemen  niet de wedstrijdieuwsbrief die jullie gewend zijn, mijn excuses daarvoor.

Allereerst wil ik alle vrijwilligers weer bedanken voor jullie inzet. Zonder jullie is het organiseren van een goede wedstrijd onmogelijk. We hebben een bijna perfect rapport gehad van de TO.

Door bovengenoemde pc problemen ontbreekt het wedstrijdverslag,  dat houden jullie tegoed. Als iemand anders een wedstrijverslag wil maken zou dat helemaal goed zijn. De mooie puntenverbeteringen van Mats, Steyn, Robin (NJK classificatie resultaat!), Naomi, Joey en Avi wil ik alvast verklappen. En de fraaie podiumplekken van Naomi (de eeste overwinning sinds ze geen jeugd meer is) en Joey. De uitslag staat op onze website.

NPWB Nieuwegein 8 oktober.
De 2-r@ce van volgende week beloofd weer een hele leuke wedstrijd te worden.
De NPW is de kwalificatie voor de aansluitende parallel slalom. Omdat op deze baan later dit jaar het N (J)K en Snowstar wordt gehouden verwacht ik veel deelnemers. Ik hoorde dat Mats en Avi interesse hebben om mee te doen. Zonder tegenbericht uiterlijk dinsdagavond 24:00 uur worden diegenen die op automatische aanmelding staan aangemeld: Robin, Floor, Rachelle,  Pjotr en Joey.

Met vriendelijke groet/Best regards)

Salco de Winter (PWS Skiteam Soesterberg)